dinsdag 16 november 2010

Promotie platines kandla

Promotie platines kandla

super promotie platines,type kandla,in diverse kleuren en formaten!!

platines zijn uiterst geschikt voor de bestrating of aanleg van uw oprit en tuinpad omdat deze zeer duurzaam zijn en onderhoudsvriendelijk en onderhoudsarm,een simpele behandeling met lithofin allex na een aantal jaren maakt uw oprit of pad weer prachtig mooi voor een aantal jaren!!!

platines worden best ingewassen met een elastische voegmortelspecie zodat het onderhoud herleid wordt tot quasi nul!!

kom gerust is langs in ons prachtige klinkertoonpark met meer dan 1000 m² aan tuinideeën en inspiratie,naast platines hebben wij ook een ruim aanbod aan kasseien(cobblestones),natuursteenklinkers voor de oprit(zelfde onderhoudsarme en duurzame oplossing als platines of kasseien),kleiklinkers en betonklinkers!!!

tevens zijn wij specialist in in-lite tuinverlichting,nidagravel,steenkorven of stoneboxen en siergrind en natuurlijk niet te vergeten onze randafwerking:granuwall,granubrick,palisades(zowel in beton als in natuursteen) rond en rechthoekig en ons ruim assortiment aan boordstenen zowel in beton als in natuursteen!

u merkt het wij zijn uw ideale partner voor de aanleg van uw oprit,tuinpad of terras in beton of natuursteen!! onze ervaren verkopers helpen u graag verder met de keuze van de materialen en eventueel nuttige tips voor de zelfplaatser!!!

kom gerust is een kijkje nemen in ons prachtig buitentoonpark op de heiweg 1 2260 heultje westerlo!! 24 uur op 24 bezichtbaar en 7 dagen op 7,enig in de omgeving!!

of neem contact op met ons 0475/53 90 56

meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten